Įženkite į pasaulį, kuriame maistas išlieka šviežesnis ilgiau, yra puikiai laikomas ir visada po ranka – tiek šaldytuve, tiek šaldiklyje. Atraskite šį praktišką vakuuminį pakavimo aparatą ir tinkamai pasirūpinkite savo kulinariniais gaminiais ir maisto produktais. Efektyvus ir lengvai naudojamas aparatas – tai puikus sprendimas norint ilgiau laikyti maistą, sumažinti jo švaistymą, brandinti mėsą ar sūrį, greičiau marinuoti produktus ar gaminti sous-vide būdu.
Naudojant vakuuminį pakavimo aparatą, maisto šviežumas gali būti išlaikytas iki 8 kartų ilgiau – visiškai natūraliai, be konservantų.
Pagrindiniai vakuuminio pakavimo aparato privalumai:
Ilgesnis šviežumas ir skonis – vakuuminis pakavimas pailgina maisto galiojimo laiką ir išlaiko skonį. Su šiuo aparatu lengvai supakuosite produktus net į vakuuminius indus. Galite pasirinkti tik sandarinimą be oro išsiurbimo.
Praktiškumas – vakuumavimas palengvina porcijavimą, sous-vide gaminimą (vakuumuotose pakuotėse), marinatų ruošimą, vytintų sūrių ar mėsos gamybą, birių produktų pakavimą.
Pakavimas su priedais – naudojant žarnelę, galite vakuumuoti orą iš išorinių indų ar specialių maišelių.
Saugumas – pažangi technologija leidžia kontroliuoti funkcijas ir apsaugo įrenginį nuo perkaitimo.
Efektyvumas ir greitis – iki 50 tyliai atliekamų ciklų iš eilės, oro išsiurbimas – 3 L/min, sandarinimas per 6–15 s.
Kompaktiškas dizainas ir komplekte esantys maišeliai – vertinsite kompaktiškumą, lengvumą, paprastą naudojimą ir informatyvų valdymo skydelį. Rinkinyje – 10 tekstūruotų maistinių maišelių (2 dydžių).
Atsparūs mygtukai – sandariai integruoti, lengvai valomi ir higieniški.
Vakuuminio pakavimo nauda:
Slopina aerobinių bakterijų augimą
Apsaugo nuo drėgmės pokyčių ir kvapų perdavimo
Saugo ne maisto produktus (pvz., dokumentus, nuotraukas, papuošalus) nuo oksidacijos, korozijos ar drėgmės
Papildoma informacija:
Galite vakuumuoti beveik viską – vaisius, daržoves, sūrį, mėsą, žuvį, patiekalus, pyragus ir t.t.
Užšaldytas tekstūruotas maišelis su vandeniu gali būti naudojamas kaip šaltas kompresas.
Svarbu: vakuumavimui būtini tekstūruoti (reljefiniai) maišeliai ar plėvelės. Paprasti maišeliai tinka tik sandarinimui.
Kodėl verta naudoti?
Sutrumpėja marinavimo laikas
Vytinta mėsa išlieka sultinga
Puikiai tinka sezoniniams vaisiams šaldyti
Galite ilgiau išlaikyti maisto likučius po švenčių ar vakarėlių
Praktinės funkcijos:
Režimai sausam arba drėgnam maistui – automatinis vakuumo pritaikymas
„STOP“ mygtukas – galimybė bet kada sustabdyti pakavimo ciklą
Sandarinimo režimas – be oro išsiurbimo
Universalus vakuuminis sandarinimas ir pakavimas – pritaikytas įvairiems poreikiams
Oro išsiurbimas iš indų ir butelių – naudojant pateiktą žarnelę
Veikia tyliai – iki 50 ciklų su oro išsiurbimu, išlaikant aukščiausią našumą (garso lygis mažesnis nei 60 dB)
Sandarūs mygtukai – patogūs ir atsparūs įvairiems poveikiams
Sandarinimo ilgis iki 30 cm – tinka didesniems maišeliams
Integruotas pjovimo peilis tiksliai apdailinti plėvelę