Vakuumavimo aparatas Juodas

Prekės kodas: 13262

Turimas kiekis: 1

€11795 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Įženkite į pasaulį, kuriame maistas išlieka šviežesnis ilgiau, yra puikiai laikomas ir visada po ranka – tiek šaldytuve, tiek šaldiklyje. Atraskite šį praktišką vakuuminį pakavimo aparatą ir tinkamai pasirūpinkite savo kulinariniais gaminiais ir maisto produktais. Efektyvus ir lengvai naudojamas aparatas – tai puikus sprendimas norint ilgiau laikyti maistą, sumažinti jo švaistymą, brandinti mėsą ar sūrį, greičiau marinuoti produktus ar gaminti sous-vide būdu.

Naudojant vakuuminį pakavimo aparatą, maisto šviežumas gali būti išlaikytas iki 8 kartų ilgiau – visiškai natūraliai, be konservantų.

Pagrindiniai vakuuminio pakavimo aparato privalumai:

  • Ilgesnis šviežumas ir skonis – vakuuminis pakavimas pailgina maisto galiojimo laiką ir išlaiko skonį. Su šiuo aparatu lengvai supakuosite produktus net į vakuuminius indus. Galite pasirinkti tik sandarinimą be oro išsiurbimo.
  • Praktiškumas – vakuumavimas palengvina porcijavimą, sous-vide gaminimą (vakuumuotose pakuotėse), marinatų ruošimą, vytintų sūrių ar mėsos gamybą, birių produktų pakavimą.
  • Pakavimas su priedais – naudojant žarnelę, galite vakuumuoti orą iš išorinių indų ar specialių maišelių.
  • Saugumas – pažangi technologija leidžia kontroliuoti funkcijas ir apsaugo įrenginį nuo perkaitimo.
  • Efektyvumas ir greitis – iki 50 tyliai atliekamų ciklų iš eilės, oro išsiurbimas – 3 L/min, sandarinimas per 6–15 s.
  • Kompaktiškas dizainas ir komplekte esantys maišeliai – vertinsite kompaktiškumą, lengvumą, paprastą naudojimą ir informatyvų valdymo skydelį. Rinkinyje – 10 tekstūruotų maistinių maišelių (2 dydžių).
  • Atsparūs mygtukai – sandariai integruoti, lengvai valomi ir higieniški.

Vakuuminio pakavimo nauda:

  • Slopina aerobinių bakterijų augimą
  • Apsaugo nuo drėgmės pokyčių ir kvapų perdavimo
  • Saugo ne maisto produktus (pvz., dokumentus, nuotraukas, papuošalus) nuo oksidacijos, korozijos ar drėgmės

Papildoma informacija:

  • Galite vakuumuoti beveik viską – vaisius, daržoves, sūrį, mėsą, žuvį, patiekalus, pyragus ir t.t.
  • Užšaldytas tekstūruotas maišelis su vandeniu gali būti naudojamas kaip šaltas kompresas.
  • Svarbu: vakuumavimui būtini tekstūruoti (reljefiniai) maišeliai ar plėvelės. Paprasti maišeliai tinka tik sandarinimui.

Kodėl verta naudoti?

  • Sutrumpėja marinavimo laikas
  • Vytinta mėsa išlieka sultinga
  • Puikiai tinka sezoniniams vaisiams šaldyti
  • Galite ilgiau išlaikyti maisto likučius po švenčių ar vakarėlių

Praktinės funkcijos:

  • Režimai sausam arba drėgnam maistui – automatinis vakuumo pritaikymas
  • „STOP“ mygtukas – galimybė bet kada sustabdyti pakavimo ciklą
  • Sandarinimo režimas – be oro išsiurbimo
  • Universalus vakuuminis sandarinimas ir pakavimas – pritaikytas įvairiems poreikiams
  • Oro išsiurbimas iš indų ir butelių – naudojant pateiktą žarnelę
  • Veikia tyliai – iki 50 ciklų su oro išsiurbimu, išlaikant aukščiausią našumą (garso lygis mažesnis nei 60 dB)
  • Sandarūs mygtukai – patogūs ir atsparūs įvairiems poveikiams
  • Sandarinimo ilgis iki 30 cm – tinka didesniems maišeliams
  • Integruotas pjovimo peilis tiksliai apdailinti plėvelę

Priedai:

  • Integruotas pjovimo peilis
  • Nuimamas drėgmės surinkimo padėklas
  • Žarnelė oro išsiurbimui iš butelių ir indų
  • 5 vnt. 12 x 20 cm tekstūruotų maišelių
  • 5 vnt. 20 x 25 cm tekstūruotų maišelių
  • Vartotojo vadovas

Techniniai duomenys:

  • Spalva: juoda
  • Matmenys: 37.5 x 11 x 6 cm
  • Vakuumo slėgis: ~65 kPa
  • Maitinimas / galia: 100/240 V, 110 W
  • Vakuumo pakavimo greitis: 3 L/min
  • Sandarinimo laikas: 6–15 s
  • Maksimalus sandarinimo ilgis: 30 cm
Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink