Vos 4 minutės mikrobangų krosnelėje ir gardžios keptos bulvės jau ant stalo – paprasčiau ir greičiau tikriausiai nebūna!
Daugelis lietuvių be bulvių neįsivaizduoja savo maisto raciono – tai bene mėgstamiausia daržovė, dažniausiai naudojama garnyrui prie mėsos patiekalų, apkepams ir, žinoma, valgoma viena. Žinoma, prieš tai ji pagardinama įvairiais prieskoniais, žolelėmis, sviestu ar įvairiais įdarais ir kurį laiką kepama. Tiesa, bulvinių patiekalų gaminimo procesas užtrunka, tačiau yra būdų bulves iškepti greičiau nei bet kada anksčiau – per kelias akimirkas!
Iš pažiūros paprasto maišelio nepaprastos ypatybės:
- skirtas naudoti mikrobangų krosnelėje
- unikalus maišelio dizainas gaminimo metu užtikrina reikiamą drėgmės kiekį, todėl jame keptos bulvės būna puikaus skonio ir su traškia luobele
- maišelyje vienu metu galima kepti 4 bet kokios rūšies bulves (baltąsias, geltonąsias, raudonąsias, saldžiąsias)
- daugkartinio naudojimo – tereikia išplauti skalbimo mašinoje
- spalva – raudona
- išmatavimai - 25,5 x 21 cm.
Naudoti paprasta kaip 2x2 – pasigaminti bulvių sugebės ir viengungiai, ir vaikai:
- tereikia nuplauti bulves, įdėti jas į maišelį, uždaryti, įdėti į mikrobangų krosnelę ir įjungti 4 minučių rėžimą
- praėjus nustatytam laikui, maišelį reikia atsargiai išimti iš mikrobangų krosnelės, o iš jo – bulves
- dar karštas bulves įpjaukite per pusę ar išskobkite vidų ir dėkite priedus
- su įdaru bulvės bus kaip gardus atskiras patiekalas, o vienos ir perpjautos – kaip garnyras prie mėsos, salotų ar šaltibarščių.